YOGA IN DORPSHUIS ANGEREN
VOOR SASA, SPECIAAL VOOR 55 PLUSSERS

Altijd al willen weten wat yoga is?
Nu is er plaats op donderdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur! Één proefles gratis.

Deze vorm van yoga is speciaal voor 55plussers, u hoeft niet lenig te zijn of zich in allerlei bochten te wringen. De oefeningen zijn rustig en juist geschikt voor mensen die misschien al jaren niet veel aan lichaamsbeweging hebben gedaan maar hier en daar klachten hebben gekregen en er zelf iets aan willen doen.
Tijdens de oefeningen herkennen we momenten, waarin we in gedachten vooruitlopen. Dat is wat ons zo onrustig maakt in het leven van alledag.
Deze vorm van yoga kan iedereen doen en is vooral geschikt bij allerlei spanningsklachten, rugklachten, reuma, osteoporose en bij slaap problemen.  En u leert weer op een natuurlijke manier ademen. Ieder orgaan (denk aan hart, bloedvaten, hersenen), alle cellen hebben zuurstof nodig dus goed ademen is heel belangrijk voor onze gezondheid.

Je gaat ontspannen door het leven, maakt je minder zorgen en hebt meer energie met één uur yoga in de week!

Een bevoegd yogadocent (sinds 1987) verzorgt drie lessen yoga op donderdagmiddag in Het Dorpshuis in Angeren. Van 13.00 tot 16.00 uur zijn er nog een paar plaatsen vrij. Waarom wachten tot het nieuwe jaar, kom nu voor een proefles!
Één proefles is gratis. Gemakkelijk zittende kleding en een badlaken is alles wat u nodig heeft. Er zijn prima matten en de ruimte is goed verwarmd.