Op vrijdag 14 november 2014, wordt op verzoek van de SASA deelnemers, een dansmiddag georganiseerd in Het Dorpshuis alhier.
Voor deze middag komen dhr. Henk en mevr. Lenie Gertsen, die al vele jaren met succes in de Valom te Huissen, echtparen stimuleren om te dansen, zoals men vroeger op de dansles geleerd heeft.
In de Kinkel te Bemmel is het dansen dit jaar gestart.
Een verslag van 12 september 2014 op de website van het KBO Bemmel; een beetje onwennig werden de eerste danspassen gezet, onder leiding van Henk en Lenie Gertsen uit Angeren, van Quickstep, Engelse Wals en Tango.
Maar al snel raakte men op dreef en het werd een geslaagde avond.
Intussen is gebleken, dat het een succes is in Bemmel en daar nu eens in de veertien dagen gedanst wordt.
Daarom hoopt het SASA bestuur, dat er deze middag vele liefhebbers komen om te dansen en dit ook in Angeren een vaste activiteit zal worden.
Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur, in de pauze wordt u een kopje koffie aangeboden en de toegang is gratis.

SASA buiten activiteiten: Wandelen op dinsdag 11 en 25 november a.s. van 09.00 tot 11.15 uur.

Wilt u deelnemer worden van de SASA of draagt u deze stichting een warm hart toe, dan kunt u voor € 13,00 per jaar deelnemer/lid worden. Heeft u interesse in de SASA activiteiten, kijk dan op deze website. U kunt ook contact opnemen met het secretaris dhr. Theo Elbers 06-13040833, voorzitter dhr. Jaap Stienstra        06-22542672 of één van de andere bestuursleden.