KORTING VOOR SENIOREN BIJ LACO

 

Het Senioren Netwerk Lingewaard(SNL), als overkoepelende vereniging  van alle seniorenorganisaties in de gemeente Lingewaard, heeft met LACO afspraken  gemaakt over abonnementskortingen bij het  Sportcentrum LACO voor alle bij de ouderenorganisaties aangesloten deelnemers.

 

De ouderenorganisaties en LACO zijn het er samen over eens dat  senioren zo lang mogelijk actief en in beweging moeten blijven. Dat draagt bij aan hun gezondheid en aan hun welbevinden. Een abonnement bij LACO biedt de mogelijkheid te gaan sporten op een moment dat iedereen het beste schikt, waardoor men veel minder afhankelijk is van vaste uren en vaste dagen.

 

Elke belangstellende, kan zich bij LACO melden met een verklaring van de lokale ouderenorganisatie( SAB-Bemmel, SOD-Doornenburg, SWOG Gendt, Ouderenvereniging Gendt, Bejaard maar Jong Haalderen, SWOH-Huissen en SASA Angeren), dat men zich ingeschreven heeft voor een wekelijkse activiteit van betreffende seniorenorganisatie.

 

Voor € 29,95 per maand kan een abonnement verkregen worden, waarmee men aan alle activiteiten (sport, beweging en zwemmen) kan deelnemen, zo vaak men maar wil.

 

LACO en SNL zijn tevreden op deze manier weer een weg gevonden te hebben om ouderen gezond en fit te houden.

24-11-2016