Brunch bij Herberg De Letste Stuyver

 

Het was een mooi cadeau van Gerben en Danielle van Herberg “De Letste Stuyver” aan de deelnemers van de SASA. De actieve senioren uit Angeren waren uitgenodigd voor een heerlijke brunch in de herberg aan de Molenstraat. En dat was niet aan dovemans oren gericht. Terwijl buiten de mensen lekker in de zon langs de kramen en activiteiten van de Lentekriebels slenterden, namen om 11.00 uur  de eerste senioren al plaats aan de keurig gedekte tafels. Om half twaalf opende Corry Wijlhuizen, voorzitter van de  SASA, de brunch en werden de aanwezigen verwend met diverse broodjes, krentenbollen, kroket en 2 soorten soep.  En dat lieten de ca. 150 aanwezige SASA deelnemers zich goed smaken.  De sfeer was prima en er werd weer veel gepraat en gelachen. Rond 13.00 uur vertrokken de laatste gasten om naar de zeepkistenrace te kijken of over de  braderie te lopen en te luisteren naar het optreden van een van de zangkoren of een leuk hebbedingetje te kopen bij een van de vele kraampjes.

Dit initiatief van “De Letste Stuyver”, dat getuigt van een grote  betrokkenheid bij de Angerse gemeenschap, werd zeer op prijs gesteld en alle deelnemers, bestuur en vrijwilligers van de SASA bedanken de gastheer en gastvrouw en hun medewerkers voor deze geslaagde brunch.      

 

 

SASA op de Lentekriebels

 

De SASA was aanwezig op de lentekriebels van 8 april 2018. In een eigen stand werd er informatie gegeven en informatiemateriaal uitgedeeld aan geïnteresseerde bezoekers.  Dit jaar viert de SASA haar 50 jarige jubileum en om dat te onderstrepen was er een “echte” Abraham pop. Door de naam van deze pop te raden kon men een cadeaubon van Coöp winnen. De pop heette “Majje” en uit meerdere goede antwoorden kwam, na loting, de heer Frans Jansen uit Angeren als winnaar uit de bus.

De SASA wenst hem veel plezier met zijn prijs.

 

Klik hier voor de foto's